Bittnet Systems

Agista este primul fond de investiții românesc care scalează IMM-urile locale prin piața de capital.

bittnet.ro

Bittnet a fost fondată în 2007 ca un proiect destinat pieței de B2B din România și de atunci funcționează în sectorul IT din țară.

Activitatea principală a companiei se concentrează asupra training-ului IT. Are cel mai vast portofoliu de cursuri IT de pe piață, acesta conținând mai mult de 1500 de cursuri.

Portofoliul se axează pe Cisco, Microsoft, Microsoft Office, VMware (cursuri care sunt livrate prin parteneri autorizați de training), Linux, Oracle, Amazon Web Services, Citrix, IBM, ITIL® (folosit sub permisiunea AXELOS Limited. Toate drepturile sunt rezervate), RedHat, Adobe, Avaya, Dell – SonicWall, EMC, HP, Juniper, SAP.

Întregul portofoliu de training acoperă subiecte precum Microsoft Office (Excel, Word, etc), Linux, crearea de rețele, programare, sisteme de operare, securitate cibernetică, telefonie, video, virtualizare, centru de date, stocare de date, baze de date, design web etc.

În aprilie 2018, Bittnet a lansat un nou brand pentru divizia de integrare – Dendrio – și a adoptat o structură de grup, restructurând astfel organizarea afacerii, care se bazează în prezent pe doi vectori cheie: educație și tehnologie.

Bittnet a devenit, în 2015, prima companie de IT din România listată la Bursa de Valori București.

În afara biroului central din București, în prezent Bittnet are cinci birouri regionale – în Cluj, Timișoara, Iași, Craiova și Brașov.

Compania a încheiat anul fiscal 2020 cu venituri totale de peste 4 milioane de euro, acestea crescând de la an la an – în primul an de funcționare a avut venituri de peste 170.000 de euro.